Prik

nc Zedenleer

AANDACHT! AANDACHT!

 

Vanaf maandag 27 november 00.00 uur

een nieuw artikel

Praten over oorlog

nu er zoveel oorlog is ... ?

 

§§§§§§§§§§§

Sensoa

 

Best Prikleerkrachten ,

 

Sensoa wenst jullie aandacht te vestigen op Het Groot Condoomonderzoek waarmee we comdoomgebruik én beleving in Vlaanderen en Brussel in kaart willen brengen. Op die manier willen we beter kunnen inspelen op de noden van de (toekomstige) concoomgebruikers en zorg- en welzijnsprofessionals beter ondersteunen om te praten over het onderwerp.

 

Er hebben al meer dan 10.000 mensen de vragenlijst ingevuld, maar de deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, hebben geen migratieachtergrond en hebben het zeer gemakkelijk tot gemakkelijk om rond te komen met hun gezinsinkomen. We willen daarom graag meer diverse deelnemers bereiken omdat we weten dat bijvoorbeeld mensen met een migratieachtergrond en mensen die leven in armoede specifieke drempels ervaren als het aankomt op condooms. Is het daarom mogelijk om de enquète te verspreiden onder jullie doelgroep?

 

Het zou fijn zijn als jullie een oproep willen delen. Dat kan door de enquète te delen via www:grootcondoomonderzoerk.be. Je kan ook kant-en-klare teksten vinden voor je communicatiekanalen en al ons promotiemateriaal douwnloaden of gratis drukwerk bestellen. Het duurt een kwartiertje om de bevraging in te vullen en deelnemers kunnen een cadeaubon van 20 euro winnen. De vragenlijst is beschikbaar in het Nederlandfs, Frans en Engels.

 

Alvast bedankt!

 

Hartelijke groet,

 

Eva

 

 §§§§§§§§§§§

 

 

Beste Prikleerkrachten

 

Met ons 32 ste artikel vorige week sluit Prik zijn didactische bijdragen voor dit schooljaar 2022-2023 af. PRIK hoopt van harte dat deze artikels de nodige inspiratie opleverden om de inhoud en de diepgang van jullie lessen NCZ te stofferen.

We duimen voor de goede resultaten van jullie leerlingen NCZ, trouwens doen we voor alle leerlingen, en een positief afsluiten van het schooljaar.

Onze belofte : op 11 september 2023 zijn we er opnieuw met een verse reeks lespraktijkbijdragen, in de volle overtuiging dat ze ook nu weer voor de lessen NCZ een meerwaarde zullen bieden in het denken en handelen van onze leerlingen als stimulerende zelfwerkzaamheid voor hun groeiende autonomie.

Oprechte dank en waardering voor het vertrouwen in ons lesmateriaal en we durven hopen dat jullie leerlingen NCZ opnieuw massaal worden geregistreerd voor volgend schooljaar. Zo maken jullie van PRIK een onmisbare schakel voor onze cursus NCZ!

Voor héél binnenkort wens wij jullie vanwege Prik een relaxerende en waardevolle zomer toe. Geniet ervan. Jullie hebben het heel dik verdiend!

 

Het PRIK - TEAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle Prikkers zijn met hun hart bij Oekraïne 

24 februari 2023 1 jaar oorlog ...

 

  

 

                                                                 (met dank aan Gert Jochems)