Prik

nc Zedenleer

 

 

Beste Prikleerkrachten

 

Met ons 32 ste artikel vorige week sluit Prik zijn didactische bijdragen voor dit schooljaar 2022-2023 af. PRIK hoopt van harte dat deze artikels de nodige inspiratie opleverden om de inhoud en de diepgang van jullie lessen NCZ te stofferen.

We duimen voor de goede resultaten van jullie leerlingen NCZ, trouwens doen we voor alle leerlingen, en een positief afsluiten van het schooljaar.

Onze belofte : op 11 september 2023 zijn we er opnieuw met een verse reeks lespraktijkbijdragen, in de volle overtuiging dat ze ook nu weer voor de lessen NCZ een meerwaarde zullen bieden in het denken en handelen van onze leerlingen als stimulerende zelfwerkzaamheid voor hun groeiende autonomie.

Oprechte dank en waardering voor het vertrouwen in ons lesmateriaal en we durven hopen dat jullie leerlingen NCZ opnieuw massaal worden geregistreerd voor volgend schooljaar. Zo maken jullie van PRIK een onmisbare schakel voor onze cursus NCZ!

Voor héél binnenkort wens wij jullie vanwege Prik een relaxerende en waardevolle zomer toe. Geniet ervan. Jullie hebben het heel dik verdiend!

 

Het PRIK - TEAM

 

 

Aandacht! Aandacht!

 

PRIK plaatst met overtuiging en waardering het initiatief Goed GeRegeld op haar website. PRIK hoopt zeer van harte dat het initiatief van Frauke, Jane en Eline opgestart in het GO! Atheneum Veurne in alle Vlaamse scholen de verdiende en noodzakelijke weerklank en opvolging krijgt. De leerkrachten NCZ, jullie dus, kunnen hierbij een doorslaggevende rol vervullen.
 
Wij bij PRIK delen hun GG-enthousiasme en engagement "Samen voor alle meisjes", en voegen er van onze kant graag aan toe "samen met alle jongens" opdat ook zij dienen te weten en in te zien hoe belangrijk Goed GeRegeld voor alle meisjes is, of nu hun zus, hun lief, een vriendin, een kennis of wie dan ook waar dan ook is.
 
Maken jullie van elk meisjestoilet op school een Goed Geregeld -toilet.
Laten we dat samen voor eens en voor altijd goed regelen.
 
Het Prik-team
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle Prikkers zijn met hun hart bij Oekraïne 

24 februari 2023 1 jaar oorlog ...

 

  

 

                                                                 (met dank aan Gert Jochems)