Prik

nc Zedenleer

Aandacht!

 

 Publicatie Themaveld-Editie vertraagd

Beste collega's,

 
Dit schooljaar schreef je in voor twee brochures van onze speciale Themaveld-Editie. 
Het eerste nummer 'IDENTITEIT' ontving je reeds en we hopen dat het een meerwaarde kan betekenen voor je lessen niet-confessionele zedenleer. 
 
Het is voor ieder van ons een heel moeilijk en onvoorspelbaar schooljaar, maar in het bijzonder toch voor jullie als leerkracht om zich steeds weer aan te passen aan nieuwe omstandigheden zoals bubbelklassen, en al dan niet contactonderwijs of nog andere formules. PRIK wil ook dat de Themaveld-Edities in de best mogelijke omstandigheden kunnen verschijnen en worden aangewend in de klas. De coronaproblematiek heeft anderzijds echter ook het schrijf- en redactieproces van onze tweede Editie ( we kozen voor 'KUNST') door elkaar gehaald, afgeremd en verstoord, wat ons nu in de onmogelijkheid stelt het tweede nummer nog dit schooljaar te laten verschijnen, én, we wilden onder geen enkel beding dat de kwaliteit of de bruikbaarheid in het gedrang kwam. We zijn er gezien de vervelende omstandigheden van overtuigd dat de nieuwe publicatie veel meer impact en nut zal hebben in het volgende schooljaar, waarvan we hopen dat de lespraktijk opnieuw normaal kan plaatsvinden.  
 
We geven jullie voor alle duidelijkheid wel nog mee dat de Editie 'Kunst' deel blijft uitmaken van jullie reeds betaalde bedrag vermits jullie inschreven voor twee themanummers dit schooljaar. Wat betreft het derde nummer (tweede helft volgend schooljaar), informeren we jullie op het gepaste moment. 
Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet PRIK te contacteren. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 
 
We hopen op jullie begrip. Verzorg jullie goed en blijf vooral gezond,
 
Het schrijverscollectiefje - Themaveld-Edities .

Dit verdient een dikke pluim!

 

Aan alle leerkrachten en in het bijzonder de leerkrachten NCZ,

 

Dit was een uitzonderlijk jaar. Er werd veel van jullie gevraagd. Jullie legden heel wat creativiteit en vindingrijkheid aan de dag om in contact te blijven met jullie jongeren. We denken ook aan elk van jullie die getroffen werd door het virus en daar vandaag nog de gevolgen van draagt.

Op de vooravond waarop het laatste deel van dit moeilijke jaar start, houden wij eraan jullie veel moed toe te wensen om het nog even vol te houden. We hebben een ENORME waardering voor wat jullie doen en vinden dat dit te weinig wordt gezegd. Jullie verdienen een dikke pluim (en zelfs meer). Prik blijft jullie ondersteunen met boeiende en actuele onderwerpen, ideaal om te gebruiken in deze "afstandstijden", maar ook nog daarna.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

De Prikredactie

 

Beste gebruiker van het themanummer "Identiteit",

 Een aandachtige leerkracht wees ons op een foutje in ons themanummer  "Identiteit".
Op blz 82 staat een verkeerde link naar een videofilmpje.
Onderstaande link is de juiste :
 Zo, bij deze is dit rechtgezet. Met excuses voor het ongemak.
 
Het Schrijverscollectiefje