Prik

nc Zedenleer

Prik doorbreekt de Corona-isolatie

 

Een aantal leerkrachten heeft voor dit schooljaar 2019-2020 tot onze spijt haar of zijn leerlingen niet geregistreerd bij Prik. Concreet betekent dit dat jij en je leerlingen geen gebruik kunnen maken van de jaarlijkse reeks artikels die Prik publiceert, en die rechtstreeks toepasbaar zijn op de didactische uitwerking van de Themavelden van ons Leerplan NCZ. 
Gezien echter de bijzondere omstandigheden wil Prik ook jou collega bij ons betrekken met de jaargang 40 open te stellen voor je leerlingen (leerlingendeel) en apart nog eens voor jezelf (lerarendeel-didactische bijdragen). Prik hoopt dat deze bijdrage je kan helpen als extra motivatie in deze periode, en tegelijkertijd jou te kunnen overtuigen volgend schooljaar resoluut voor Prik kiezen en je je leerlingen NCZ zal registeren.  
 
Wat ik jou moet meegeven is het volgende : 
 1. Je contacteert Prik via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Je geeft volgende gegevens door :voornaam, naam, stamboeknummer
  1. De naam van jouw school
  2. Het adres van jouw school
  3. Het aantal leerlingen dat je registreert
  4. De naam van jouw inspecteur-adviseur 
 3. Je krijgt per mail :
  1. Een persoonlijke login en wachtwoord voor jaargang 40 'lerarendeel'
  2. Een login en wachtwoord voor je leerlingen
Prik wenst jullie veel gebruiksplezier toe in de klas. 
Nog dit : voor de collega's van wie de leerlingen reeds geregistreerd zijn bij Prik, maar ook voorkomen in deze aanschrijflijst, hoeft dit natuurlijk niet meer . Prik dankt hen oprecht en met veel waardering voor het vertrouwen dat zij in Prik stellen.  .
 
Vriendelijke groet 
PRIK

In- en Uitloggen

Hoe login aanvragen?

Lidorganisatie van

de mens