Prik

nc Zedenleer

 

 

 Prikland, 1 september 2017

 

 

 

 

Dag collega,

 

 

 

 

PRIK gaat dit schooljaar van start met de vijfde jaargang van PRIK-DIGITAAL. In bijlage vind je onze nieuwe poster die nog eens aanstipt waarvoor we staan met PRIK : een interactief en kritisch beleven van onze leerlingen. Het zou nu ook fantastisch zijn als deze op een centrale plaats in je klas wordt opgehangen. Zo worden je leerlingen voortdurend aangemoedigd te participeren aan ons forum.

 

Goed om weten:

 

 

 

Deze nieuwe vorm van registreren laat je toe veel sneller deze administratie af te handelen, en brengt je leerlingen ook veel directer in contact met onze artikels voor je lespraktijk.

 

PRIK verzoekt je opnieuw collegiaal de EERSTE graad in je school lid te maken, dus het betalen van die haast symbolische euro die toch echt democratisch bereikbaar blijft, en voor de andere leerlingen oordeel je zelf vrijblijvend. Zodoende heeft PRIK een gegarandeerd abonnementenaantal om zijn werking te kunnen financieren. Probeer toch zeker ook voor de betaling van dit prijsje per leerling de school financieel te betrekken.

 

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om info@prikncz.be te contacteren.

 

 

Wat onze nieuwe jaargang inhoudelijk betreft:

 

  1. Tegen 1oktober levert Prik zijn eerste reeks artikels aan, waarmee je direct in de klas aan de slag kunnen. Er is vanaf dit schooljaar 2017-2018  een belangrijke wijziging in het tijdstip waarop onze artikels zullen beschikbaar zijn op onze website. De artikels worden met name niet meer op willekeurige tijdstippen doorheen het schooljaar op onze website geplaatst, maar (zonder onvoorziene omstandigheden) op vaste tijdstippen. We noteerden al 1 oktober. De andere verschijningsdata :

1 december – 1 februari – 15 maart – 1 mei.

  1. We bestendigen onze uitdagende communicatie met jou en jouw leerlingen, en dus zeker ook tussen scholen onderling. PRIK hoopt zeer sterk daaromtrent dat onze BABBELBOX  dankzij jouw engagement een boost krijgt. Het is en blijft onze overtuiging er een bruisend medium van te maken. Maar daarvoor hebben we je medewerking daadwerkelijk en actief nodig. Jij zelf kan als leerkracht NCZ hieraan een enorme versnelling geven door je leerlingen in de klas krachtig te stimuleren. Het begint bij jou als leerkracht, met je motivatie, je inzicht en je overtuiging er mee een kritische reactor van te willen maken. Doe het daarom SAMEN!
  2. Ook dit schooljaar 2017-2018 ontvangt elke geregistreerde leerling een gratis bladwijzer.

 

 

PRIK wenst je een uitermate creatief, waardevol en vooral uitdagend nieuw schooljaar toe, en wij hopen zeker ons inhoudelijk steentje daartoe bij te dragen.

Tot 1 oktober en alvast een blitse start toegewenst.

 

Collegiaal,

 

 

 

 

Prik vzw

PRIK-DIGITAAL

 

 

CB Login

Hoe login aanvragen?

Lidorganisatie van

de mens